• Gratis bezorging, ook in België!
 • 30 dagen proberen
 • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

4 seizoenen dekbed

In de zomer het dekbed na uren woelen van het bed gooien en in de winter dagdromen over een elektrisch deken. Herkenbaar? Voor ons wel! Gelukkig is White Cloudz erg wakker op het gebied van slapen. Daarom kunt u bij ons terecht voor een heerlijk 4 seizoenen dekbed. Een dekbed waarmee u het hele jaar fris en uitgeslapen wakker wordt. Doordat u bepaald welk deel of beide delen gebruikt, kunt u de dikte van dit dekbed makkelijk aanpassen Daardoor zal uw dekbed het hele jaar precies warm of koel genoeg zijn. Dat is een prettige eigenschap, want wij merken dat mensen het steeds lastiger vinden de juiste warmteklasse te kiezen. Niet ten laatste omdat de huizen tegenwoordig beter zijn geïsoleerd dan vroeger, waardoor we snel een te warm dekbed hebben. Met een 4 seizoenen dekbed voorkomt u een verkeerde keus, omdat het 3 warmteklassen in één zijn.

 

Warmteklasse 4 seizoenen dekbed

Het 4 seizoenen dekbed bestaat uit twee losse dekbedden die makkelijk aan elkaar vastgeknoopt kunnen worden. Het ene dekbed heeft de warmteklasse ‘voor-/najaar’, het andere dekbed valt in klasse ‘zomer’. Deze twee kunt u met elkaar afwisselen. Zodra het echt kouder wordt en de klasse ‘voor-/najaar’ niet meer voldoet, is het tijd om het 4 seizoenen dekbed aan elkaar vast te knopen. Dat gaat erg eenvoudig. Bij elkaar opgeteld vormen de dekbedden een heerlijk, comfortabel en warm, winterdekbed.

Vulgewichten 4 seizoenen dekbed per maat

Hoe wordt zo’n warmteklasse nu bepaald? Dat hangt af van de vulkracht van het dons en het vulgewicht van het dekbed. Dat laatste is het gewicht aan dons binnen de tijk. Hoewel het tegenstrijdig klinkt, is het zo dat een duurder dekbed minder vulling bevat. Het dekbed is dan namelijk gevuld met grotere donsvlokken van een betere kwaliteit. Een goedkoper 4 seizoenen dekbed heeft meer dons van mindere kwaliteit nodig voor dezelfde warmte.

Dons is een natuurlijk materiaal. Onze dekbedden worden gevuld met eenden- of ganzendons. Bovendien verwerkt White Cloudz alleen RDS-gecertificeerde dons. DusDat betekent dat wij dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben. Ons dons is daarom afkomstig van slachtafval, wij slachten dus geen dieren om hun dons.

Soorten 4 seizoenen dekbedden

Bij White Cloudz houden we van overzicht. Wij hebben een selectie gemaakt van drie soorten 4 seizoenen dekbedden met een hoge kwaliteit en een lage prijs. Hoe we dat voor elkaar krijgen?
Dankzij onze 40 jaar ervaring kennen we de beste leveranciers. Het vullen van de donzen dekbedden doen we zelf en doordat we rechtstreeks aan onze klanten verkopen, houden we de prijs zo laag mogelijk.

Onze soorten verktijgbaar in 4 seizoenen uitvoering:

 • Dons dekbed Graz
  Gevuld met 90% Europees eendendons.
 • Dons dekbed Kaprun
  Gevuld met 90% Europees ganzendons.
 • Dons dekbed Aspen
  Gevuld met 100% Siberisch ganzendons.

 

4 seizoenen dekbed dons kopen

Overweegt u een donzen 4 seizoenen dekbed aan te schaffen? We zetten nog even de grote voordelen op een rij:

 • Een donzen dekbed gaat lang mee.
 • Het dekbed is licht. En hoe minder gewicht, hoe minder storing tijdens het slapen.
 • Dons ademt. Een goede vochtregulatie.
 • Het is natuurlijk materiaal, geen voedingsbodem voor huisstofmijt.
 • Dons isoleert. Warm in de winter, koel in de zomer.

 

Bestelt u voor 14.00 uur een 4 seizoenen dekbed, dan hoeft u maar één nachtje te slapen voordat u het in huis heeft. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem gerust contact op.

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

Bijwerken…
 • Geen producten in je winkelmand.