• Gratis bezorging, ook in België!
 • 30 dagen proberen
 • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Donzen 4 seizoenen dekbed

Een donzen 4-seizoenendekbed

Een donzen 4-seizoenendekbed biedt een oplossing voor velen. Herkent u zich in het volgende: in de zomer gooit u het dekbed na uren woelen van het bed en in de winter dagdroomt u over een elektrische deken. Dan is een donzen 4-seizoenendekbed helemaal voor u weggelegd! Bij White Cloudz zijn we gelukkig erg wakker op het gebied van slapen. Daarom kunt u bij ons terecht voor een heerlijk 4-seizoenendekbed. Een dekbed waarmee u het hele jaar fris en uitgeslapen wakker wordt. Doordat u bepaalt welk deel of welke delen u gebruikt, kunt u de dikte van dit dekbed makkelijk aanpassen. Daardoor zal uw dekbed het hele jaar precies warm of koel genoeg zijn. Dat is een prettige eigenschap, want wij merken dat mensen het steeds lastiger vinden de juiste warmteklasse te kiezen. Niet ten laatste omdat de huizen tegenwoordig beter zijn geïsoleerd dan vroeger, waardoor we snel een te warm dekbed hebben. Met een 4-seizoenendekbed voorkomt u een verkeerde keus, omdat dit dekbed 3 warmteklassen in één heeft.

De warmteklassen van een donzen 4-seizoenendekbed

Ons donzen 4-seizoenendekbed bestaat uit twee losse dekbedden die makkelijk aan elkaar bevestigd kunnen worden. Het ene dekbed heeft de warmteklasse ‘voor-/najaar’, het andere dekbed valt in de klasse ‘zomer’. Deze twee kunt u met elkaar afwisselen. Zodra het echt kouder wordt en de klasse ‘voor-/najaar’ niet meer voldoet, is het tijd om de twee dekbedden aan elkaar te bevestigen. Dat gaat erg eenvoudig. Bij elkaar opgeteld vormen de dekbedden een heerlijk, comfortabel en warm, winterdekbed.

Vulgewichten 4-seizoenendekbed per maat

Hoe wordt zo’n warmteklasse nu bepaald? Dat hangt af van de vulkracht van het dons en het vulgewicht van het dekbed. Dat laatste is het gewicht aan dons binnen de tijk. Hoewel het tegenstrijdig klinkt, is het zo dat een duurder dekbed minder vulling bevat. Het dekbed is dan namelijk gevuld met grotere donsvlokken van een betere kwaliteit. Een goedkoper 4 seizoenen dekbed heeft meer dons van mindere kwaliteit nodig voor dezelfde warmte.

Dons is een natuurlijk materiaal. Onze dekbedden worden gevuld met eendendons of met ganzendons. Bovendien verwerkt White Cloudz alleen RDS-gecertificeerde dons. Dat betekent dat wij dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben staan. Ons dons is enkel afkomstig van slachtafval, wij slachten dus geen dieren om hun dons.

Soorten 4-seizoenendekbedden

Bij White Cloudz houden we van overzicht. Daarom hebben we een selectie gemaakt van drie soorten donzen 4-seizoenendekbedden. Deze dekbedden zijn alle drie van hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Dankzij onze 40 jaar ervaring kennen we de beste leveranciers. Het vullen van de donzen dekbedden doen we zelf en doordat we rechtstreeks aan onze klanten verkopen, houden we de prijs zo laag mogelijk. De soorten dekbedden die je bij ons in een 4-seizoenenuitvoering kunt kopen, zijn:

 • Dons dekbed Graz
  Gevuld met 90% Europees eendendons.
 • Dons dekbed Kaprun
  Gevuld met 90% Europees ganzendons.
 • Dons dekbed Aspen
  Gevuld met 100% Siberisch ganzendons.

Bestel vandaag nog een donzen 4-seizoenendekbed

Overweegt u een donzen 4-seizoenendekbed aan te schaffen? We zetten nog even de grote voordelen op een rij:

 • Een donzen dekbed gaat lang mee.
 • Het dekbed is licht. En hoe minder gewicht, hoe minder storing tijdens het slapen.
 • Dons ademt en zorgt voor een goede vochtregulatie.
 • Het is natuurlijk materiaal, geen voedingsbodem voor huisstofmijt.
 • Dons isoleert, waardoor het warm is in de winter en koel in de zomer.

Bestelt u voor 14.00 uur een 4-seizoenendekbed, dan hoeft u maar één nachtje te slapen voordat u het in huis heeft. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem gerust contact op. U bereikt ons door te bellen naar 038-2340235 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

Bijwerken…
 • Geen producten in je winkelmand.