• Gratis bezorging, ook in België!
  • 30 dagen proberen
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Een 4-seizoenendekbed van ganzendons

✓ Gratis bezorging

✓ Voor 2uur besteld, zelfde dag nog verzonden

✓ 30 dagen retourneren

4-seizoenendekbed ganzendons

Met een 4-seizoenendekbed van ganzendons heeft u het nooit meer te koud of te warm. Een 4-seizoenendekbed stelt u namelijk precies af op uw slaapbehoeften. Het ganzendons in het dekbed zorgt voor een hoge isolatie en een hoge vochtopname. Daarnaast is ganzendons superlicht, waardoor u zult slapen als een vorst. Bij White Cloudz zijn we al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in dons, waardoor u bij ons uitstekend terecht kunt voor een 4-seizoenendekbed van ganzendons. Wij verkopen dekbedden in diverse diktes en in uiteenlopende afmetingen.

donzen dekbed aspen 4-seizoenen
WhiteCloudz_Ganzendons

Een 4-seizoenendekbed gevuld met RDS-gecertificeerd ganzendons

Wanneer u interesse heeft in een 4-seizoenendekbed van ganzendons, hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken om dierenleed. Al het dons dat wij gebruiken om de dekbedden mee te vullen is namelijk RDS-gecertificeerd. Wij stellen dierenwelzijn voorop en gebruiken enkel dons van slachtafval. Er worden dus geen ganzen gehouden voor hun veren. Daarbovenop garanderen we u dons van de allerbeste kwaliteit. De hoeveelheid dons dat in een dekbed gaat, is afhankelijk van uw wensen. Een 4-seizoenendekbed bestaat standaard uit een herfst-/lentedekbed en een (iets dunner) zomerdekbed.

Bestel het dekbed van uw dromen online

Wilt u het comfort ervaren dat een dekbed van ganzendons u brengt? Bestel dan vandaag nog voor 14.00 uur uw dekbed en u ontvangt het de volgende dag al in huis. Standaard krijgt u van ons dertig dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Wilt u een dekbed bestellen en heeft u nog vragen over de afmetingen? Of wilt u meer weten over ons dons? Neem dan contact met ons op via 038-2340235 of via [email protected].

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.