Beddengoed 2017-11-15T10:59:02+00:00

Beddengoed van top kwaliteit bij Whitecloudz

Beddengoed

Beddengoed is een verzamelnaam voor alles van textiel dat je op je bed gebruikt. Hieronder wordt verstaan:

 • Lakens
 • Kussenslopen
 • Onderlakens
 • Moltondekens (matrasbeschermers)
 • Dekbedden
 • Dekbedovertrekken
 • Dekens

Genoeg, dus, om even bij stil te staan.

Zacht beddengoed Functioneel en stijlvol

Beddengoed is natuurlijk in de eerste plaats functioneel. Tegenwoordig heb je keuze uit heel veel modieuze kleuren en stijlen en ook uit diverse materialen. Dat maakt het mogelijk om je persoonlijke smaak goed terug laten komen in de aankleding van je bed.

 Beddengoed kopen

Wanneer je beddengoed aan gaat schaffen, zorg er dan voor dat je later geen spijt hebt van je aankoop. Wij hebben alvast een aantal aandachtspunten voor je op een rij gezet.

 • Let goed op dat je de juiste maat beddengoed aanschaft. Uitgangspunt hierbij is de maat van je matras.
 • Koop het liefst beddengoed dat kleurecht is en wat je ook op hoge temperaturen kunt wassen.
 • Kijk voordat je tot aankoop overgaat van wat voor materiaal het beddengoed is. Katoen ventileert het beste.
 • Zorg dat je altijd drie exemplaren van alles hebt, dan grijp je niet snel mis als er bijvoorbeeld beddengoed in de was zit.

 Beddengoed in soorten en maten

Iedereen heeft natuurlijk wel bed-textiel in huis, maar we willen je toch nog even meegeven wat nu precies waar voor wordt gebruikt.

Dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek dient om je dons dekbed schoon te houden. De dekbedhoes is namelijk eenvoudig te wassen, in tegenstelling tot het dekbed zelf.

Met alle prachtige dessins die wij in onze collectie hebben, kan je elke gewenste sfeer in de slaapkamer creëren. Standaard wordt een dekbedovertrek geleverd met één of twee bijpassende kussenslopen, afhankelijk van de maat van het dekbed ganzendons dat je koopt.

Genieten van uw beddengoed Hoeslakens

Bij het aanschaffen van een hoeslaken is het erg belangrijk dat je de juiste maat kiest. Een hoeslaken zit door het model met de ingenaaide hoeken en het elastiek, keurig strak om het matras. Koop je het hoeslaken te klein, dan past het er niet omheen. Maar koop je een te grote maat, dan blijft het niet netjes op zijn plaats. Ook hier geldt weer dat we beschikken over een ruim assortiment in alle maten en kleuren. Je kunt dus de kleur van het hoeslaken mooi afstemmen op de kleur(en) van je dekbedovertrek.

Dekbedden

Bij de keuze van een dekbed is het heel belangrijk dat je goed weet waar je naar op zoek bent. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten en maten dekbedden verkrijgbaar (donzen dekbed, ganzendons dekbed). Welke het best bij jou past, hangt af van jouw wensen en voorkeuren. Het dekbed bepaalt jouw persoonlijke slaapcomfort. Bij Whitecloudz weten we waar we het over hebben, als het om beddengoed gaat. Vraag onze verkopers dus gerust om vrijblijvend advies. Dan weet je zeker dat je heerlijk zult slapen onder je nieuwe dekbed.

Molton matrasbeschermer

Wij adviseren onze klanten altijd om ook de molton matrasbeschermer niet te vergeten. Zo voorkom je kringen en vlekken in je matras en verleng je tevens de levensduur van de matras. Het gebruik van een molton verhoogt ook nog eens je eigen slaapcomfort, doordat het lekker zacht is en het vocht dat je ’s nachts verliest reguleert.

Allergieën

Heb je last van de uitwerpselen van die vervelende huisstofmijten of andere allergieën? Daar hebben we bij Whitecloudz een prima oplossing voor, in de vorm van antiallergische- en anti-huisstofmijt beddengoed.

Bij Whitecloudz proberen we uitsluitend de beste kwaliteit artikelen voor uw slaapkamer te verkopen. Aangezien we een recent startende onderneming zijn, hebben we op dit moment nog geen beddengoed, maar het zit eraan te komen.

Tot ziens bij Whitecloudz!