Cloudz Royal hoofdkussen 2017-11-29T00:32:39+00:00

Cloudz Royal - het perfecte hoofdkussen

√  –  Vormvast

√ –  Perfecte ondersteuning

√  –  Antibacterieel

√  –  Ergonomisch

√  –  Hoogte instelbaar

Kussen White CloudzCloudz Royal ergonomisch hoofdkussen

Het Cloudz  hoofdkussen is één van de meest verkochte hoofdkussens vanwege zijn uitstekende eigenschappen:

  • Constante ondersteuning
  • Ergonomische vorm
  • 4 verschillende hoogtes
  • 2 verschillende hardheden

Kortom: Voor iedereen is er het juiste type kussen te vinden.

Natuurlijke ergonomische vorm

De Cloudz Royal heeft geen standaard maatvoering van 60×70 cm, maar een functionele maat van 60×40 cm. Dit is ruim voldoende en zorgt ervoor dat je iets hoger in bed ligt waardoor je meer ruimte hebt in je bed. De Cloudz Royal heeft een opstaande rand waardoor het kussen meteen goed onder uw hoofd en tegen uw schouders ligt als u gaat liggen. Door de opstaande rand hoef je niet het kussen eerst in de juiste vorm te duwen.

Ondersteuning

Het Cloudz Royal hoofdkussen is gemaakt van latex met een bovenlaag van dons. Latex is een materiaal dat altijd weer in zijn originele vorm terugkomt. Dit betekent dat je je kussen niet meer hoeft op te schudden tijdens het slapen. De hoogte van het kussen blijft de hele nacht gelijk. Je zult dus meer uitgeslapen wakker worden.
Door de donslaag aan de bovenzijde voelt het kussen zeer rijk en luxueus aan. Je ligt werkelijk als een vorst.

Kussen White Cloudz doorsnedeÉén kussen voor iedereen geschikt

Omdat ieder men een andere lichaamsbouw heeft, op een ander matras ligt en- of een andere voorkeur heeft is het CloudzRoyal hoofdkussen in hoogte verstelbaar door middel van plaatjes die je onder het kussen kunt leggen. Hierdoor is dit kussen voor iedereen geschikt:Welke hoogte en hardheid kiezen?

Neksteun

De Cloudz Royal heeft een ingebouwde neksteun in de latex waardoor je nek de juiste steun krijgt tijdens het slapen. Door middel van de plaatjes bepaal de hoogte van het kussen maar ook de hoogte van de neksteun.