• Gratis bezorging, ook in België!
  • 30 dagen proberen
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Dekbed

Het mooiste dekbed koop je bij White Cloudz

Dekbed nodig? Met ons als dekbeddenspecialist ligt u goed!

Als dekbeddenspecialist weten we als geen ander dat een goed dekbed een absolute must is voor een comfortabele nachtrust. Met een dekbed van White Cloudz kruipt u in de winter gegarandeerd onder een lekker warme, lichte en luxe deken. Maar ook in de zomer zit u goed met ons 4-seizoenendekbed en met onze katoenen en zijden dekbedden. White Cloudz beschikt over een groot aanbod aan dekbedden, allemaal van topkwaliteit. Hoe we deze kwaliteit garanderen? De meeste producten produceren we zelf. Alle machines en het vakmanschap hebben we hiervoor in huis.

Een dekbed van de dekbeddenspecialist biedt kwaliteit

Wij leveren alleen maar dekbedden van de meest hoogwaardige kwaliteit. We hebben ze in verschillende soorten dons. De voordelen van dons? Het is licht, zacht, vochtregulerend en isolerend. En dat niet alleen: u koopt ze bij White Cloudz ook nog eens tegen een scherpe prijs. Wij hebben 40 jaar ervaring met donzen dekbedden en kennen de beste leveranciers. Het vullen doen we zelf. Wilt u zeker weten dat er geen dierenleed aan de productie van het dekbed te pas komt? Ga dan voor een dekbed van dekbeddenspecialist White Cloudz. Ons dons is namelijk RDS-gecertificeerd.

Kies een dekbed dat bij u past

Bij White Cloudz kiest u uit verschillende soorten dons. Het is belangrijk dat u een dekbed kiest dat goed past bij uw slaapbehoefte. Voor elke slaper hebben wij het perfecte donzen dekbed. Zo zijn ze er dekbedden met eendendons of met ganzendons. Ook hebben we verschillende zomerdekbedden.

Donzen dekbedden

Als dekbeddenspecialist staan we bekend om onze comfortabele donzen dekbedden van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn licht, zacht, natuurlijk, vochtregulerend en isolerend. En heeft u last van huisstofmijt? Dat is geen probleem bij onze dekbedden. Dons is namelijk geen voedingsbodem voor huisstofmijt, en bovendien is de stof zo fijn dat er geen huisstofmijt doorheen kan. Met White Cloudz bent u verzekerd van een comfortabele nachtrust. Ons type ‘Graz’ wordt gemaakt van 90% Europees eendendons.

Dekbedden van ganzendons

Wilt u echt voor ultieme luxe gaan? Ga dan voor een ganzendons dekbed. Hiervan hebben wij twee soorten in ons assortiment: Kaprun en Aspen. De Kaprun is gevuld met 90% Europees ganzendons. De Aspen is volledig gevuld met 100% Siberisch ganzendons. Een ding is zeker: lekker slapen doet u zeker onder een ganzendons dekbed.

Een fris dekbed voor in de zomer

Herkent u die zomerse nachten? Woelen, zweten en slecht in slaap komen: allemaal vanwege de hitte. Met deken slapen is te warm, zonder deken slapen is ook weer niet lekker. Wat nu? Gelukkig hebben wij als dekbeddenspecialist de oplossing hiervoor, namelijk het zomerdekbed. Dit is licht, niet te warm en niet te dik. Ja, ook bij hogere temperaturen ligt u hier graag onder. Ze zijn er namelijk in verschillende warmteklassen. Voor de warmere tijden van het jaar heeft u bij ons de keus uit de klasse ‘voor-/najaar’ en ‘zomer/luchtig’.

Wilt u liever geen dekbed waar u nog een overtrek omheen moet doen? Bekijk onze zomerdekens dan eens. Onze ultieme zomerdeken van Formesse biedt verkoeling op warme dagen, zonder overtrek.

Een warm dekbed in de winter

Wilt u zeker weten dat u er warmpjes bij ligt in de winter? Dan zit u goed met een winterdekbed van White Cloudz. Wij hebben namelijk ruim 40 jaar ervaring met donzen dekbedden. En dat niet alleen, wij kennen ook de beste leveranciers. Zij leveren de beste kwaliteit dons aan ons. Het vullen van de dekbedden doen we zelf. Hierdoor bepaalt u zelf hoe warm u uw dekbed wilt hebben.

Een 4-seizoenendekbed

Bent u juist op zoek naar een dekbed dat bij ieder seizoen past? Uw zoektocht stopt bij ons als dekbeddenspecialist. Bij ons vindt u namelijk een heerlijk 4-seizoenendekbed. Hoe werkt dat? Het dekbed bestaat uit twee losse delen die u makkelijk aan elkaar vast kunt knopen. U past de dikte van dit 4-seizoenendekbed gemakkelijk aan, waardoor het het hele jaar door niet te warm en niet te koud is.

Keuze uit een 1-persoons- of een 2-persoonsdekbed

Bent u niet de grootste fan van samen onder hetzelfde dekbed slapen? Gewoon puur omdat er elke nacht strijd is om wie eronder mag slapen? Maak een einde aan de nachtelijke strijd en kies voor een 1-persoonsdekbed. Zo heeft ieder zijn eigen slaapplek en kunt u gewoon rustig doorslapen.

Dit zijn de voordelen van ons als dekbeddenspecialist

Een dekbed van White Cloudz kent vele voordelen. Zo bepaalt u bijvoorbeeld zelf hoe licht het wordt. Wilt u hem zijdezacht? Ook daarvan bent u verzekerd bij ons.

Ieder dekbed is een prachtig natuurproduct. We vullen ze met kleine, pluizige veren die dicht tegen het lijf van een volwassen vogel aangroeien. Wij hebben oog voor dierenwelzijn en gebruiken dan ook uitsluitend RDS-gecertificeerd dons. Ons dons is daarom afkomstig van slachtafval. Wij houden geen dieren om hun veren.

Dons heeft een hoge isolatiewaarde. Dit zorgt voor warmte in de winter en verkoeling in de zomer.

Waarom een dekbed bij de dekbeddenspecialist kopen?

Wij hebben inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met donzen dekbedden. Dat betekent dat wij de beste leveranciers kennen. Deze leveranciers leveren vul-krachtige dons, werken diervriendelijk en zijn betrouwbaar. Met het dons dat zij aanleveren, vullen wij onze dekbedden zorgvuldig. Zo bent u er zeker van dat u een dekbed koopt dat lang mee gaat. En omdat wij rechtstreeks aan u als klant verkopen, houden we onze prijzen laag. Bestellen voor 14.00 uur betekent dat u de volgende dag al kunt genieten van uw nieuwe dekbed.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de dekbedden die wij als dekbeddenspecialist verkopen? Neem dan vooral contact op. Wij vertellen u graag meer.

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.