• Gratis bezorging, ook in België!
  • 30 dagen proberen
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Donzen 1-persoonsdekbed

✓ Gratis bezorging

✓ Voor 2uur besteld, zelfde dag nog verzonden

✓ 30 dagen retourneren

Donzen 1-persoonsdekbed

Een donzen 1-persoonsdekbed biedt u een comfortabele nachtrust. Omdat het dons vochtregulerend en isolerend is, ligt u in de winter lekker warm en in de zomer lekker koel. Bovendien is een donzen 1-persoonsdekbed licht van gewicht, wat uw slaapcomfort bevordert. Bij White Cloudz hebben we al meer dan 40 jaar ervaring met donzen dekbedden. Hierdoor kennen wij de beste leveranciers die ons eendendons en ganzendons van de hoogste kwaliteit leveren. Wanneer u interesse heeft in een donzen 1-persoonsdekbed kunt u dus uitstekend bij ons terecht.

donzen-dekbed-voor-najaar
WhiteCloudz_Ganzendons

Een donzen 1-persoonsdekbed met aandacht voor dierenwelzijn

Bij White Cloudz staat dierenwelzijn hoog in het vaandel. Wij kopen daarom alleen dons dat RDS-gecertificeerd is. Dit houdt in dat er geen dieren worden gehouden en geslacht voor ons dons. Ons eenden- en ganzendons is enkel afkomstig van slachtafval. Het dons dat we hiervandaan halen is van uitstekende kwaliteit. We geven u de keuze tussen onze donzen dekbedden ‘Graz’, ‘Kaprun’ of ‘Aspen’. Een donzen 1-persoonsdekbed met deze vullingen is in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Bestel uw donzen 1-persoonsdekbed voor 14.00 uur

Wanneer u een donzen dekbed heeft uitgekozen, kunt u deze eenvoudig online bestellen. Desgewenst bestelt u hier ook een kussen bij, zoals een traagschuim hoofdkussen of een kussen speciaal voor nekproblemen. Plaatst u uw bestelling nog voor 14.00 uur? Dan profiteert u van razendsnelle levering. De volgende dag kunt u dan namelijk al genieten van uw nieuwe dekbed. Bovendien geven we u dertig dagen de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dons? Neem dan contact met ons op via 038-2340235 of via [email protected].

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.