• Gratis bezorging, ook in België!
  • 30 dagen proberen
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Donzen 2-persoonsdekbed

✓ Gratis bezorging

✓ Voor 2uur besteld, zelfde dag nog verzonden

✓ 30 dagen retourneren

Donzen 2-persoonsdekbed

Onder een donzen 2-persoonsdekbed slaapt u gegarandeerd comfortabel. De donzen dekbedden die u bij White Cloudz bestelt, zijn allemaal van de beste kwaliteit. Wij hebben namelijk al meer dan 40 jaar ervaring met donzen dekbedden en kennen daardoor de beste leveranciers van dons. Al het dons dat wij bestellen, is RDS-gecertificeerd. Dit houdt in dat er geen dieren worden geslacht voor hun veren. Wij vinden dierenwelzijn uiterst belangrijk en gebruiken daarom alleen veren van slachtafval.

dekbedovertrek
WhiteCloudz_Ganzendons

Een donzen 2-persoonsdekbed van eenden- of ganzendons

Bij White Cloudz kunt u terecht voor drie soorten vullingen, namelijk: Graz, Kaprun en Aspen. Waar Graz voor 90% bestaat uit Europese eendendons, bestaat Kaprun voor 90% uit Europees ganzendons. Kiest u voor het luxe dekbed Aspen? Dan ontvangt u een dekbed met 100% Siberisch ganzendons. Een donzen 2-persoonsdekbed kunt u bij ons in verschillende afmetingen bestellen. Indien gewenst bestelt u er ook een passend donzen hoofdkussen bij.

Ontdek de voordelen van dons zelf

Een donzen dekbed brengt vele voordelen met zich mee. Dons is namelijk extreem licht, wat uw slaapcomfort bevordert. Bovendien is dons vochtregulerend en isolerend, waardoor u het in de zomer niet te warm en in de winter niet te koud heeft. Wilt u de voordelen van een donzen 2-persoonsdekbed zelf ontdekken? Bestel uw dekbed dan online. Voor meer informatie over dons of over de mogelijkheden, neemt u contact met ons op. U bereikt ons via 038-2340235 of via [email protected].

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.