• Gratis bezorging, ook in België!
  • 30 dagen proberen
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Een eendendons zomerdekbed

✓ Gratis bezorging

✓ Voor 2uur besteld, zelfde dag nog verzonden

✓ 30 dagen retourneren

Eendendons zomerdekbed

Wanneer u in de zomer regelmatig ligt te woelen en zwetend wakker wordt, is een eendendons zomerdekbed dé oplossing. Veel mensen slapen nu eenmaal het liefst onder een deken, ook bij hoge temperaturen. Om het ’s nachts niet te heet te krijgen, moet het dekbed niet te dik zijn. Een dun eendendons zomerdekbed is dan de beste keuze! Waarom? Omdat eendendons veel beter isoleert dan reguliere dekbedvullingen. Hierdoor blijft het dekbed gedurende de hele zomer heerlijk koel.

donzen-dekbed-voor-najaar
WhiteCloudz_Ganzendons

Combineer een eendendons zomerdekbed met andere dekbedden

Wanneer u het ook in de winter al snel warm heeft, kunt u gerust het hele jaar onder een eendendons zomerdekbed liggen. Heeft u het in de winter wel koud? Kies er dan voor om een 4-seizoenendekbed van eendendons te bestellen. Naast een zomerdekbed ontvangt u dan ook een dekbed uit de warmteklasse ‘voor-/najaar’. In de winter bevestigt u de twee dekbedden aan elkaar, zodat u heerlijk warm kunt liggen.

Bestel uw dekbed eenvoudig online

Bij White Cloudz verkopen we donzen dekbedden in allerlei afmetingen. Bestel het juiste dekbed nog voor 14.00 uur en u kunt er morgen al onder slapen. Wij geven u graag de mogelijkheid het dekbed eerst uit te proberen en hanteren daarom een retourbeleid waarbij u dertig dagen de tijd krijgt om uw product terug te sturen. Mocht u het toch nog steeds te warm hebben onder uw eendendons zomerdekbed? Overweeg dan eens om een zomerdeken te bestellen. Voor persoonlijk advies neemt u contact met ons op via 038-2340235 of via [email protected]. Wij denken graag met u mee.

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.