• Gratis bezorging, ook in België!
  • 30 dagen proberen
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Ganzendons zomerdekbed

✓ Gratis bezorging

✓ Voor 2uur besteld, zelfde dag nog verzonden

✓ 30 dagen retourneren

Ganzendons zomerdekbed

Een ganzendons zomerdekbed biedt voor veel mensen in de zomer een uitstekende oplossing. Merkt u ook dat u in de zomer vaak woelend en zwetend wakker wordt vanwege de hitte? Maar slaapt u wel het liefst onder een deken of dekbed? Dan raden we zeker aan eens een zomerdekbed met dons van een gans te proberen. Dit zomerdekbed is dun en gevuld met isolerend en vochtregulerend ganzendons. Door de hoge isolatie blijft uw dekbed lekker koel.

donzen dekbed graz 4-seizoenen
WhiteCloudz_Ganzendons

Een ganzendons zomerdekbed in diverse afmetingen

Bij White Cloudz zijn we klaarwakker op het gebied van slapen. Omdat we al meer dan 40 jaar ervaring hebben op het gebied van donzen dekbedden, kennen we de beste leveranciers van dons. Zij leveren RDS-gecertificeerd dons waar geen dierenleed aan te pas is gekomen. Vervolgens naaien en vullen we de dekbedden eigenhandig. In ons assortiment vindt u ganzendons zomerdekbedden in diverse standaardafmetingen, zoals een eenpersoonsdekbed van 140 x 200 of een tweepersoonsdekbed van 240 x 220.

Laat u informeren over dons

In onze dekbedden zit Europees ganzendons of Siberisch ganzendons. Daarnaast kunt u kiezen voor een zomerdekbed van eendendons, die in prijs wat lager is. Voor meer informatie over ons dons, neemt u contact met ons op via 038-2340235 of via [email protected]. U kunt uiteraard ook direct uw dekbed online bestellen. Doet u dit nog voor 14.00 uur? Dan wordt uw dekbed de volgende dag al bij u thuis geleverd.

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.