• Gratis bezorging, ook in België!
  • 30 dagen proberen
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Hoofdkussen

Donzen en traagschuim hoofdkussen

Bij White Cloudz kunt u een heerlijk donzen of traagschuim hoofdkussen bestellen. Met alleen een goed matras en een goed dekbed bent u er namelijk nog niet. Voor een optimale nachtrust is een goed en comfortabel hoofdkussen minstens zo belangrijk. Een hoofdkussen bevordert uw slaapcomfort enorm. Bij White Cloudz kunt u een selectief aanbod aan donzen hoofdkussens en kussens van traagschuim bestellen. Of een combinatie van beide. Alle hoofdkussens produceren we zelf. Zo weten we zeker dat ze van de kwaliteit zijn die wij zelf graag op ons bed hebben liggen.

Ons favoriete donzen en traagschuim hoofdkussen: Cloudz Royal

Wilt u zelf de dikte van uw hoofdkussen bepalen? Het kan met de Cloudz Royal. De Cloudz Royal is een van onze favoriete hoofdkussens. We combineren daarin de stevigheid en drukverlichting van traagschuim met de zachte luxe van ganzendons. Nek- en rugklachten zijn verleden tijd. Dankzij de slimme inkepingen ligt u dieper in uw hoofdkussen en dus ook beter op uw rug of zij. Dit maakt dat de Cloudz Royal één van de meest verkochte hoofdkussens uit onze collectie is. We zetten graag de voordelen van dit hoofdkussen voor u op een rij:

  • Constante ondersteuning
  • Donslaag aan de bovenzijde
  • Ingebouwde neksteun
  • In 3 hoogtes verstelbaar door de bijgeleverde plaatjes traagschuim

Ons favoriete traagschuim hoofdkussen: Cloudz

Dit comfortabele kussen is vergelijkbaar met de Cloudz Royal. Het verschil? Het hoofdkussen is ook gemaakt van traagschuim, maar heeft geen donslaag. Het Cloudz-hoofdkussen heeft een binnenzijde van memoryfoam met aan de buitenkant een gebreide elastische tijk gemaakt van Tencel. Dit is goed ademend materiaal dat de elasticiteit van het traagschuim volgt. U ligt gegarandeerd comfortabel. Daarnaast is dit hoofdkussen antibacterieel en droogt het snel.

Ons favoriete donzen hoofdkussen: Cloudz 90

De Cloudz 90 is een donzen hoofdkussen met een hoog knuffelgehalte. Waarom? Omdat u dit luxe donzen kussen zelf kunt kneden en opschudden hoe u het fijn vindt. Dit hoofdkussen bestaat voor 90 procent uit ganzendons en voor 10 procent uit ganzenveertjes, waardoor u supercomfortabel ligt. Daarnaast voert het materiaal ook nog eens gemakkelijk vocht af. Niet onbelangrijk bij een hoofdkussen. Dankzij de openstaande rand heeft u nooit last van naadjes die in uw schouders prikken. Hoe wij de Cloudz 90 in één woord omschrijven? Super-de-luxe! Of zijn dat drie woorden? We slapen er wel een nachtje over.

Hoofdkussens bij nekproblemen

Heeft u vaak last van uw rug of nek? Heeft u misschien gewrichtsproblemen of een (nek)hernia gehad? Dan verricht een goed hoofdkussen wonderen. De Cloudz en Cloudz Royal zijn ideale hoofdkussens als u last heeft van nek- of rugklachten. Het traagschuim volgt namelijk de contouren van het lichaam, waardoor het drukpunten verlicht. Spieren komen beter tot rust, pijnpunten worden ontlast en de stabiele temperatuur van het materiaal is prettig bij bijvoorbeeld ontstekingen. Zo verminderen uw nek- en rugklachten terwijl u slaapt.

Een hoofdkussen heeft veel te verduren

Een gemiddeld hoofdkussen krijgt behoorlijk wat te verduren. Wat dacht u bijvoorbeeld van het vele gewicht dat het kussen elke nacht weer moet dragen. Wist u dat een hoofd – afhankelijk van de houding waarin u ligt – ongeveer 12 tot 30 kilo weegt?! Dat is best een gewicht om elke nacht te dragen. Daarnaast neemt uw donzen kussen elke nacht veel vocht op. Als mens verliest u gemiddeld 0.25 tot 0,5 liter vocht per nacht. En dat is een van de redenen waarom u een goede keuze maakt als u een donzen hoofdkussen gaat bestellen. Dons neemt véél vocht op en ventileert ook nog eens goed. Hierdoor blijft uw kussen langer van goede kwaliteit. Een donzen hoofdkussen moet u ongeveer om de 3 tot 5 jaar vervangen. Dat geldt overigens voor elk kussen.

Slaap rustig op natuurlijke materialen

Dons is van zichzelf al een natuurlijk materiaal. Veel mensen maken zich zorgen over de diervriendelijkheid van een donzen hoofdkussen wanneer ze deze willen bestellen. Natuurlijk is dit iets waarop we letten bij de productie van de kussens. We gebruiken alleen hoge kwaliteit dons welke afkomstig is van de slacht (restmateriaal). Er komen dus geen dieren om het leven speciaal voor onze hoofdkussens. De tijk van ons kussen Cloudz is gemaakt van Tencel. Dit komt uit Oostenrijk. Het is houtpulp, vermalen en gesponnen tot garen. Het materiaal is elastisch, zacht en antibacterieel. Alle overige materialen in onze kussens zijn Oeko-Tex standaard 100 gecertificeerd en bevatten geen giftige of onveilige stoffen.

Onderhoud van uw donzen of traagschuim hoofdkussen

Wilt u uw donzen en/of traagschuim hoofdkussen optimaal onderhouden? Gebruik dan altijd een molton of dubbele sloop tegen transparantie. Lucht uw kussen ook regelmatig in de buitenlucht. Bijvoorbeeld door hem voor het raam te hangen of buiten aan de waslijn. Let wel op dat u uw donzen hoofdkussen niet in de zon hangt!! Om de donsveertjes zit namelijk een natuurlijk vetlaagje. Als die worden blootgesteld aan de zon, drogen de vetlaagjes uit en brokkelen ze af. Het dons slijt daardoor sneller.

Traagschuim en donzen hoofdkussens wassen

Hoe u uw donzen hoofdkussen schoon houdt? Heel gemakkelijk. De Cloudz kussens hebben een rits. De tijk kunt u er gemakkelijk afhalen en wassen op 60 graden. Dat geldt ook voor het donslaagje van de Cloud Royal. Het donzen hoofdkussen Cloudz 90 kunt u ook wassen, maar hou er wel rekening mee dat het langer duurt voordat dit kussen is opgedroogd. Wij raden u aan om het kussen na het wassen op lage temperatuur te drogen in de droger, met een lang droogprogramma. De traagschuim binnenzijde van de Cloudz-kussens kunt u niet wassen, dus het is zaak om die goed te beschermen tegen vocht en vuil.

Probeer een van onze kussens uit!

Wilt u meer weten over onze hoofdkussens? Of wilt u een hoofdkussen uitproberen? Geen probleem! Onze proeftijd is net zo royaal als de kussens die u bij ons kunt bestellen: u heeft 30 dagen de tijd om een donzen of traagschuim hoofdkussen uit te testen. Neem vooral contact op voor meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar 038-2340235 of een e-mail te sturen naar [email protected]. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen uw donzen of traagschuim hoofdkussen direct te bestellen. Doet u dit nog voor 14.00 uur? Dan ontvangt u uw hoofdkussen de volgende dag al.

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.