• Gratis bezorging, ook in België!
  • 30 dagen proberen
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Hoofdkussens

Het perfecte hoofdkussen, voor iedereen geschikt!

Cloudz Royal ergonomisch hoofdkussen

Het Cloudz  hoofdkussen is één van de meest verkochte hoofdkussens vanwege zijn uitstekende eigenschappen: Constante ondersteuning, donslaag aan bovenzijde, ingebouwde neksteun en in 3 hoogtes instelbaar door 2 bijgeleverde plaatjes.

De juiste hoogte van een kussen is de belangrijkste factor om goed te kunnen slapen. Doordat de hoogte instelbaar is is dit kussen voor iedereen geschikt.

Ondersteuning door latex

Het Cloudz Royal hoofdkussen is gemaakt van latex met een bovenlaag van dons. Latex is een materiaal dat altijd weer in zijn originele vorm terugkomt. Dit betekent dat je je kussen niet meer hoeft op te schudden tijdens het slapen. De hoogte van het kussen blijft de hele nacht gelijk. Je zult dus meer uitgeslapen wakker worden.
Door de donslaag aan de bovenzijde voelt het kussen zeer rijk en luxueus aan. Je ligt werkelijk als een vorst.

Één kussen voor iedereen geschikt

Omdat ieder mens een andere lichaamsbouw heeft, op een ander matras ligt en/of een andere voorkeur heeft is het Cloudz Royal hoofdkussen in hoogte verstelbaar door middel van plaatjes die je onder het kussen kunt leggen. Hierdoor is dit kussen voor iedereen geschikt:

Neksteun

De Cloudz Royal heeft een maat van 60×40 cm wat gebruikelijk is voor dit soort ergonomische kussens. De Cloudz Royal heeft aan de voorkant een een neksteun voor de juiste ondersteuning van je nek. De neksteun zorgt ervoor dat de ondersteuning van het kussen beter verdeeld wordt over hoofd en nek. Door middel van de twee bijgeleverde plaatjes bepaal je zowel de hoogte van het kussen als de hoogte van de neksteun.

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

038 - 234 0235

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.