• Gratis bezorging, ook in België!
  • 30 dagen proberen
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Donzen zomerdekbed

Een donzen zomerdekbed

Is een donzen zomerdekbed ook voor u dé oplossing? Ligt u vaak te woelen, wordt u zwetend wakker en kunt u zonder dekbed niet in slaap komen? Dit zijn allemaal veelvoorkomende klachten bij slapen in de zomerwarmte. Herkenbaar? Voor ons wel. En aangezien wij erg wakker zijn op het gebied van slapen, hebben we dé oplossing: het donzen zomerdekbed. Een dekbed dat vochtregulerend is, niet te dik, licht, dat niet veel warmte afgeeft en dat ook bij hogere temperaturen erg prettig is om onder te liggen. Wilt u ook in de zomer comfortabele nachten? Dan bent u bij White Cloudz aan het goede adres.

Keuze tussen een donzen zomerdekbed of een zomerdeken

De behoefte aan zomerdekbedden neemt toe. Dit komt doordat mensen geneigd zijn voor een te warm dekbed te kiezen. We vergeten dan even dat de huizen van vandaag de dag veel beter geïsoleerd zijn. Als de temperaturen uit én in het bed dan oplopen, groeit de behoefte aan een zomerdekbed. White Cloudz verkoopt donzen zomerdekbedden in verschillende warmteklassen. Voor de warmere tijden van het jaar heeft u bij ons de keus uit de klasse ‘voor-/najaar’ en ‘zomer/luchtig’.

Daarnaast hebben wij ook nog een andere optie. Wilt u geen dekbed dat nog in een overtrek gestopt moet worden? Denk dan aan een zomerdeken. Ons ultieme zomerdeken Formesse biedt verkoeling op warme dagen, zonder overtrek. De deken is makkelijk in het gebruik en kan gewoon in de wasmachine. De zomerdeken is verkrijgbaar in verschillende maten en 5 prachtige kleuren. Het is een ware eyecatcher, waardoor de deken ook erg leuk is om cadeau te doen.

Een donzen dekbed met RDS-gecertificeerd dons

Wilt u echt liever een zomerdekbed dan een zomerdeken? Dan raden wij u een dekbed van dons aan. Inmiddels hebben we bij White Cloudz al meer dan 40 jaar ervaring met donzen dekbedden. Hierdoor kennen wij de beste leveranciers die ons dons van de meest hoogwaardige kwaliteit leveren. Het dons dat wij gebruiken is overigens RDS-gecertificeerd. Dat betekent ons dons enkel afkomstig is van slachtafval en dat wij dus geen dieren slachten om hun dons. Dierenwelzijn staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

De voordelen van een donzen zomerdekbed

Een donzen zomerdekbed biedt vele voordelen. Zo is het gemaakt van natuurlijk materiaal, waardoor het geen voedingsbodem is voor huisstofmijt. Daarnaast is een donzen dekbed ademend en isolerend. Doordat het dons ademt, zorgt het voor een goede vochtregulatie. De isolerende eigenschap zorgt in de winter voor warmte en in de zomer voor verkoeling. Bovendien is dons erg licht. Hoe minder gewicht er op u ligt, hoe minder storing u ervaart tijdens het slapen. Een laatste voordeel van een donzen zomerdekbed is dat deze doorgaans erg lang meegaat.

Het gewicht van uw donzen dekbed

Het gewicht van uw zomerdekbed is afhankelijk van het soort dat dat we gebruiken. Wanneer we grotere donsvlokken van betere kwaliteit gebruiken, is er minder vulling nodig. Wel zijn deze dekbedden prijziger. Wanneer we meer dons van mindere kwaliteit gebruiken, zakt ook de prijs. Bij White Cloudz bieden we u drie verschillende soorten dons aan, namelijk:

  • Dons dekbed Graz
    Gevuld met 90% Europese eendendons.
  • Dons dekbed Kaprun
    Gevuld met 90% Europese ganzendons.
  • Dons dekbed Aspen

Gevuld met 100% Siberische ganzendons.

De zomerdekbedden met deze donzen vullingen zijn in verschillende eenpersoons– en tweepersoons-afmetingen verkrijgbaar. Omdat we onze dekbedden zelf produceren en vullen, is het ook mogelijk om afwijkende maten te kiezen.

Tips voor het onderhouden van een donzen dekbed

Wanneer u een donzen dekbed koopt, wilt u hier natuurlijk wel zo lang mogelijk plezier van hebben. Gelukkig is het onderhouden van een dergelijk dekbed niet moeilijk. Wij geven u graag wat tips en trics:

Drogen en luchten

Wij adviseren om het zomerdekbed elke dag even op te schudden en het regelmatig te laten luchten. Luchten kunt u buiten in de frissen lucht doen, tenzij het klammig weer is of de zon fel is. Bij een felle zon wordt het vocht namelijk uit het dons en de veren onttrokken. De elasticiteit van de veren wordt dan minder, waardoor u ook minder prettig slaapt.

Wassen in een grote wastrommel

Een zomerdekbed kunt u gewoon in uw wasmachine wassen, mits uw trommel groot genoeg is. Controleer voor het wassen wel altijd het waslabel. Wilt u uw donzen dekbed ook in de droger doen? Gooi er dan wat tennisballen bij en schud het dekbed daarna op. Mocht u het toch spannend vinden, kunt u het wassen natuurlijk ook overlaten aan een professionele stomerij.

Ga niet óp het dekbed zitten of liggen

Wat ook belangrijk is bij een donzen dekbed, is dat u er nooit óp moet gaan zitten of liggen. Dan breken de veertjes die erin zitten namelijk en dat gaat ten koste van het volume.

Bestel uw donzen zomerdekbed online

Heeft u interesse in een donzen zomerdekbed? Kies dan de juiste afmetingen en vulling uit op onze website. Als u voor 14.00 uur een zomerdekbed bestelt, is het de volgende dag al in huis. Wilt u meer weten over ons aanbod? Of wilt u meer informatie over dons? Neem gerust contact op. U bereikt ons via 038-2340235 of via [email protected].

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.