• Gratis bezorging, ook in België!
  • 30 dagen proberen
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Zomerdeken

De ultieme zomerdeken van Formesse

 

√  –  Verfrissend

√ –  Verkoelend

√  –  Klimaat Concept

√  –  Makkelijk

zomerdeken


 

Bella Donna zomerdeken: Verkoeling in de warme zomernachten

Verfrissende zomerdeken voor de hete zomernachten. Gemaakt van hoogwaardig katoen met Tencel Klimaatconcept, Aloë Vera en Zijde Proteïnen. Elegante eye-catcher voor de slaapkamer.

Klimaatconcept

Geen zomer zonder de Bella Donna deken! Voor mensen die van een verfrissende slaap in de hete zomernachten houden. De Bella Donna zomerdeken heeft dankzij de natuurlijke cellulose vezel Tencel een uitgekiend klimaat concept. Het zorgt voor een aangename temperatuur en een droge slaapomgeving. De speciale vezel zorgt ervoor dat de zomerdeken vocht opneemt en daarnaast ook bacteriën en reuk afremt. De bovenzijde is van hoogwaardige katoen jersey, bewerkt met Aloë Vera en Zijde proteïnen.

Praktisch en veelzijdig

In de zomer zal je je dekbed veel vaker willen verschonen dan in de winter, omdat door het warme weer het beddengoed sneller vies zal zijn. Veel zomerdekbedden hebben het nadeel dat ze eerst uit het overtrek gehaald moeten worden en daarna gewassen. Meestal als je naar bed gaat besef je dat je het dekbed nog in het overtrek moet stoppen, wat een vervelend werkje is. Dit is uiteraard het laatste waar je zin in hebt als je naar bed gaat.

De zomerdeken gaat direct over je lichaam voor het beste effect.  Het is niet alleen een mooie deken voor in de slaapkamer maar ook uitermate geschikt voor op de bank. En het beste: het handige formaat, dit is een geweldige reisgenoot.

Eenvoudig in gebruik

De zomerdeken is makkelijk en comfortabel te gebruiken zonder dekbedovertrek! De deken is verrassend eenvoudig te gebruiken: Gewoon ‘s ochtends in de wasmachine, daarna aan de waslijn of droger en in de avond kunt je er weer onder slapen! Je hoeft de zomerdeken dan niet telkens weer in een dekbedovertrek te stoppen maar gewoon op bed leggen en klaar.

Duurzaam Tencel

De gebruikte Tencel wordt uit hout gewonnen, is volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen chemische toevoegingsmiddelen. Het gebruikte hout is uitsluitend afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Tencel wordt vanwege zijn bijzondere eigenschappen ook veel toegepast in sportkleding.

Verkrijgbaar 2 maten in 3 kleuren

Omdat de deken niet in een overtrek hoeft te passen is hij verkrijgbaar in een éénpersoons of een lits-jumeaux uitvoering. Lekker makkelijk!

U kunt uw zomerdeken kopen in de volgende maten:

Maten: 155×220 260×220

Kleuren:
0114 – Off-White
0115 – Champignon
0215 – Licht Antraciet
0528 – Amatist
0701 – Lichtgrijs

Wij geven u graag persoonlijk advies

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

038 - 234 0235

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.