• Gratis bezorging, ook in België!
  • 30 dagen proberen
  • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Donzen dekbedden

Top kwaliteit donzen dekbedden voor de beste prijs

Donzen dekbedden voor de beste prijs

Wij leveren de hoogste kwaliteit donzen dekbedden tegen de beste prijs uit eigen productie. 20 – 25% lagere prijzen!
Onze 3 vaste modellen zijn beschikbaar in diverse warmteklassen en vrijwel alle maten. Wij verkopen uitsluitend kwaliteit en dat verdient uw nachtrust ook!

De donzen dekbedden specialist

Het gevoel van een echt goed donzen dekbed wordt bepaald door de keuze van de dons (soort, kwaliteit, herkomst) en de stof die om de dons heen zit (tijk). Daarna dient de hoeveelheid vulling bepaald te worden om ervoor te zorgen dat het dekbed voor jouw specifieke situatie thuis de juiste isolatie heeft.

Welzijn

Wij werken alleen met diervriendelijk verkregen dons. Het welzijn van de dieren staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom ook alleen met diervriendelijk verkregen dons die RDS-gecertificeerd is. In het verleden zijn er meerdere voorbeelden van misstanden geweest, en dat willen wij willen wij voorkomen.

Topkwaliteit

Door onze kennis van de markt kennen wij de beste donsleveranciers uit de markt. Onze leverancier voldoet aan al onze voorwaarden: Vulkrachtige dons (klik hier voor meer informatie), diervriendelijk (RDS-gecertificeerd), betrouwbaarheid en het moet een controleerbare leverancier uit Europa zijn. Met deze ingrediënten vullen wij zelf onze dekbedden af waardoor we de mooiste dekbedden kunnen maken die zeer lang mee gaan.

Prijzen

Wij kunnen onze dekbedden voor lagere prijzen aanbieden dan de bekende grote merken, omdat wij rechtstreeks aan de consument verkopen en de tussenhandel (winkels) overslaan.

Eenvoudig

Er worden heel veel verschillende dekbedden aangeboden op internet waardoor de keuze voor de consument erg moeilijk is. Daarom bieden wij drie types donzen dekbedden aan, allemaal topkwaliteit in hun eigen klasse (combinatie donssoort en tijk). Deze drie types hebben wij in vrijwel alle maten en warmteklassen beschikbaar. Klik op één van de dekbedden om het dekbed te vinden wat bij jou past.

Wij geven u graag persoonlijk advies

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

038 - 234 0235

Bijwerken…
  • Geen producten in je winkelmand.