• Gratis bezorging, ook in België!
 • 30 dagen proberen
 • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Donzen dekbed

Top kwaliteit donzen dekbed voor de beste prijs

Een donzen dekbed kopen

Wanneer u een donzen dekbed wilt kopen, kunt u het beste terecht bij White Cloudz. Door eigen productie bieden wij de hoogste kwaliteit dekbedden met hoge kortingen aan. Wij vragen onze klanten regelmatig: “Hoe stapt u het liefst in bed ’s avonds?” Het antwoord bevat bijna altijd een lekker warm, licht en luxe dekbed. Een donzen dekbed voldoet precies aan die omschrijving. De natuurlijke vulling zorgt direct voor een goede temperatuur zonder dat het dekbed te zwaar is. White Cloudz heeft een groot aanbod van luxe donzen dekbedden. Waar we die laten produceren? Dat doen we zelf. Alle vul- en naaimachines hebben we ervoor in huis.

Waarom een donzen dekbed kopen?

Er zijn diverse redenen om een donzen dekbed te kopen. De grootste voordelen van een donzen dekbed zetten we graag voor u op een rij:

 • Een dekbed van dons is licht

Donzen dekbedden zijn licht. Hoe licht? Dat bepaalt u zelf. Het gewicht hangt samen met de vulkracht van het dons. Vulkracht is het isolerende vermogen van dons. Hoe beter het dons, hoe beter de isolatie en hoe minder gram dons er nodig is.

 • Een dekbed van dons is zacht

Het dekbed van uw dromen moet in ieder geval zacht zijn. En dan bent u bij ons aan het goede adres.

 • Een dekbed van dons is natuurlijk

Dons is een prachtig natuurproduct. Het zijn kleine, pluizige, veren die dicht tegen het lijf van een volwassen vogel aangroeien. Eenden, ganzen en andere watervogels beschikken over dons. White Cloudz heeft oog voor dierenwelzijn, wij kopen alleen RDS-gecertificeerde dons in voor elk donzen dekbed. Ons dons is daarom afkomstig van slachtafval, wij houden geen dieren om hun veren.

 • U heeft geen last van huisstofmijt

Dons is geen voedingsbodem voor huisstofmijt.

 • Een dekbed van dons is vochtregulerend en isolerend

Donzen dekbedden nemen vocht makkelijk op en dons heeft een hoge isolatiewaarde. Dit zorgt voor warmte in de winter en koelte in de zomer.

1-persoonsdekbed of 2-persoonsdekbed

U kent het wel: halverwege de nacht wakker worden omdat uw partner zich vakkundig in het 2-persoonsdekbed heeft gerold. Voor u blijft er zo niets over. Of u ligt onder een 1-persoonsdekbed in een twijfelaar en wilt liever een ecologisch donzen dekbed dat bij het formaat van uw bed past?

Tijd voor ofwel tweemaal een 1-persoonsdekbed om de nachtelijke strijd een halt toe te roepen, of een lekker groot 2-persoonsdekbed voor op de twijfelaar. White Cloudz levert de hoogste kwaliteit donzen dekbedden tegen de beste prijs. Bij ons kunt u een donzen dekbed kopen in verschillende warmteklassen en in vrijwel alle maten.

Een donzen dekbed voor in de zomer, winter of alle seizoenen?

Wilt u graag een donzen dekbed? Dan kunt u uit allerlei soorten en maten kiezen. Ga daarbij vooral uit van wat het best bij u past. Er is namelijk weinig zo persoonlijk als de manier van slapen. Waar de één heerlijk opgekruld in bed ligt, kan de ander zijn draai niet vinden. Wij helpen u in twee stappen alvast een eind op weg:

Stap 1: Wilt u een zomer-, een winter- of een 4-seizoenendekbed?

 • Bent u een seizoengevoelige slaper? Met andere woorden, heeft u het in de zomer snel te warm en in de winter te koud? Dan is een 4-seizoenendekbed dé oplossing. Dit pakket bevat een herfst/lentedekbed en een (iets dunner) zomerdekbed, die ook aan elkaar te bevestigen zijn en zo samen het winterdekbed vormen. Zo heeft u dus altijd de keus uit drie diktes.
 • Ligt zelfs uw bank vol fleecedekens en staat een elektrische deken bovenaan uw verlanglijst? Dan schatten wij zo in dat u een koude slaper bent. De kans dat u ooit gebruik zult maken van een dunner zomerdekbed is verwaarloosbaar. De keus voor een winterdekbed ligt dan voor de hand.
 • De tegenpool daarvan ligt juist al te zweten als hij of zij aan fleecedekens denkt. Of het nu vriest of niet. Voor dit type slaper is het zomerdekbed

Stap 2: Kies een model

Wij houden van overzicht. Daarom biedt White Cloudz drie vaste modellen aan. Deze zijn verkrijgbaar in vrijwel alle maten en diverse warmteklassen.

 • Donzen dekbed Graz
  Gevuld met 90% Europees eendendons. Verkrijgbaar vanaf 95 euro.
 • Donzen dekbed Kaprun
  Gevuld met 90% Europees ganzendons. Verkrijgbaar vanaf 129 euro.
 • Donzen dekbed Aspen
  Gevuld met 100% Siberisch ganzendons. Verkrijgbaar vanaf 199 euro.

Kies voor een specialist bij het kopen van een donzen dekbed

White Cloudz heeft meer dan 40 jaar ervaring met donzen dekbedden van dons. Dat betekent dat wij de beste leveranciers kennen. Deze leveranciers:

 • Leveren vulkrachtig dons
 • Werken diervriendelijk
 • Zijn betrouwbaar
 • Zijn een controleerbare leverancier uit Europa

Met deze ingrediënten vullen wij zelf ieder dekbed van dons, zodat u kunt slapen onder een mooi dekbed dat lang meegaat. En omdat wij rechtstreeks aan u als klant verkopen, houden we onze prijzen laag. Bestellen voor 14.00 uur betekent dat u het dekbed na één nachtje slapen al in huis heeft. Wilt u meer weten over onze dekbedden? Neem dan vooral contact op. U bereikt ons door te bellen naar 038-2340235 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

Bijwerken…
 • Geen producten in je winkelmand.