• Gratis bezorging, ook in België!
 • 30 dagen proberen
 • Gegarandeerd de beste kwaliteit!

Donzen dekbed

Top kwaliteit donzen dekbed voor de beste prijs

Door eigen productie bieden wij de hoogste kwaliteit dekbedden met hoge kortingen aan.

Hoe stapt u het liefst in bed ’s avonds? Zelf kruipen wij bij voorkeur onder een lekker warm, licht en luxe dekbed. Een donzen dekbed voldoet precies aan die omschrijving. De natuurlijke vulling zorgt direct voor een goede temperatuur zonder dat het dekbed te zwaar is. White Cloudz heeft een groot aanbod van luxe donzen dekbedden. Waar we die laten produceren? Dat doen we zelf. Alle vul- en naaimachines hebben we ervoor in huis.

Donzen dekbed

Wat zijn grootste voordelen van een dekbed van dons? Wij zetten ze graag op een rij:

 • Licht
  Donzen dekbedden zijn licht. Hoe licht? Dat bepaalt u zelf. Het gewicht hangt samen met de vulkracht van het dons. Vulkracht is het isolerende vermogen van dons. Hoe beter het dons, hoe beter de isolatie en hoe minder gram dons er nodig is.
 • Zacht
  Het dekbed van uw dromen moet in ieder geval zacht zijn. En dan bent u bij ons aan het goede adres.
 • Natuurlijk
  Dons is een prachtig natuurproduct. Het zijn kleine, pluizige, veren die dicht tegen het lijf van een volwassen vogel aangroeien. Eenden, ganzen en andere watervogels beschikken over dons. White Cloudz heeft oog voor dierenwelzijn, wij kopen alleen RDS-gecertificeerde dons in. Ons dons is daarom afkomstig van slachtafval, wij houden geen dieren om hun veren.
 • Huisstofmijt kwijt
  Dons is geen voedingsbodem voor huisstofmijt.
 • Vochtregulerend en isolerend
  Donzen dekbedden nemen vocht makkelijk op en dons heeft een hoge isolatiewaarde. Dit zorgt voor warmte in de winter en koelte in de zomer.

 

1 persoons dekbed of 2 persoons dekbed

U kent het wel: halverwege de nacht wakker worden omdat uw partner zich vakkundig in het 2 persoons dekbed heeft gerold. Voor u blijft er zo niets over. Of u ligt onder een 1 persoons dekbed in een twijfelaar en wilt liever een ecologisch donzen dekbed dat bij het formaat van uw bed past.
Tijd voor ofwel twee maal een 1 persoons dekbed om de nachtelijke strijd een halt toe te roepen, of een lekker groot 2 persoons dekbed voor op de twijfelaar. White Cloudz levert de hoogste kwaliteit donzen dekbedden tegen de beste prijs.
Onze donzen dekbedden zijn beschikbaar in verschillende warmteklassen en in vrijwel alle maten.

 

Dons dekbed: Zomer, winter of 4 seizoenen?

Wilt u graag een dons dekbed? Dan kunt u uit allerlei soorten en maten kiezen. Ga daarbij vooral uit van wat het best bij u past. Er is namelijk weinig zo persoonlijk als de manier van slapen. Waar de één heerlijk opgekruld in bed ligt, kan de ander zijn draai niet vinden.
Wij helpen u in twee stappen alvast een eind op weg:

Stap 1: Wilt u een zomer, een winter of een 4 seizoenen dekbed?

 • Bent u een seizoengevoelige slaper? Met andere woorden, heeft u het in de zomer snel te warm en in de winter te koud? Dan is een 4 seizoenen dekbed dé oplossing. Dit pakket bevat een herfst/lentedekbed en een (iets dunner) zomerdekbed, die ook aan elkaar te bevestigen zijn en zo samen het winterdekbed vormen. Zo heeft u dus altijd de keus uit drie diktes.
 • Ligt zelfs uw bank vol fleecedekens en staat een elektrische deken bovenaan uw verlanglijst? Dan schatten wij zo in dat u een koude slaper bent. De kans dat u ooit gebruik zult maken van een dunner zomerdekbed is verwaarloosbaar. De keus voor een winterdekbed ligt dan voor de hand.
 • De tegenpool daarvan ligt juist al te zweten als hij aan fleecedekens denkt. Of het nu vriest of niet. Voor dit type slaper is het zomerdekbed uitgevonden.

Stap 2: Kies een model

Wij houden van overzicht. Daarom biedt White Cloudz 3 vaste modellen aan. Deze zijn verkrijgbaar in vrijwel alle maten en diverse warmteklassen.

 • Dons dekbed Graz
  Gevuld met 90% Europees eendendons. Verkrijgbaar vanaf 95 euro.
 • Dons dekbed Kaprun
  Gevuld met 90% Europees ganzendons. Verkrijgbaar vanaf 129 euro.
 • Dons dekbed Aspen
  Gevuld met 100% Siberisch ganzendons. Verkrijgbaar vanaf 199 euro.

 

Donzen dekbed kopen

White Cloudz heeft meer dan 40 jaar ervaring met dekbedden van dons. Dat betekent dat wij de beste leveranciers kennen. Deze leveranciers:

 • leveren vulkrachtig dons;
 • werken diervriendelijk;
 • zijn betrouwbaar;
 • zijn een controleerbare leverancier uit Europa.

Met deze ingrediënten vullen wij zelf ieder dekbed van dons. Zodat u kunt slapen onder een mooi dekbed dat lang meegaat. En omdat wij rechtstreeks aan u als klant verkopen, houden we onze prijzen laag. Bestellen voor 14.00 uur betekent dat u het dekbed na één nachtje slapen al in huis heeft.

Wilt u meer weten over onze dekbedden? Neem dan vooral contact op.

 

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Maarten Gaarthuis

White Cloudz

Bijwerken…
 • Geen producten in je winkelmand.