De donzen dekbedden specialist

Het gevoel van een echt goed donzen dekbed wordt bepaald door de keuze van de dons (soort, kwaliteit, herkomst) en de stof die om de dons heen zit (tijk). Daarna dient de hoeveelheid vulling bepaald te worden om ervoor te zorgen dat het dekbed voor jouw specifieke situatie thuis de juiste isolatie heeft.

MaartenMaarten Gaarthuis

Onze passie voor donzen dekbedden ziet u terug in de kwaliteit die wij leveren. Wij willen de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs. Goedkope donzen dekbedden uit bijvoorbeeld China bieden niet het comfort en de levensduur waar wij garant voor staan. Wij maken als één van de weinige leveranciers onze dekbedden zelf in Nederland met de mooiste dons en stoffen. Pure ambacht! Zodra wij uw bestelling ontvangen maken wij het dekbed in ons eigen atelier. Wij leveren binnen één werkdag!

Heeft u vragen, bel mij op 038-234 0235

Lage prijzen  –  30 dagen proberen  –  5 jaar garantie  –  Mooiste kwaliteiten

White Cloudz - Graz 700x700

Graz

90% europese eendendons

vulkracht 640 Cuin / 165mm

dons klasse I

100% katoenen batist NM100

NOMITE (anti-allergisch)

60 graden wasbaar

Vanaf 89 euro

White Cloudz - Kaprun 700x700

Kaprun

90% europese ganzendons

vulkracht 700 Cuin / 180mm

dons klasse I

 100% katoenen tijk 100NM (batist)

NOMITE (anti-allergisch)

60 graden wasbaar

Vanaf 125 euro

White Cloudz - Aspen 700x700

Aspen

100% poolse ganzendons

vulkracht 800 Cuin / 200mm

dons klasse I

100% katoenen tijk 200NM (batist)

NOMITE (anti-allergisch)

60 graden wasbaar

Vanaf 229 euro

Welzijn

Wij werken alleen met diervriendelijk verkregen dons. Het welzijn van de dieren staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom ook alleen met diervriendelijk verkregen dons die RDS-gecertificeerd is. In het verleden zijn er meerdere voorbeelden van misstanden geweest, dan dat willen wij ten alle tijden voorkomen.

Topkwaliteit

Door onze kennis van de markt kennen wij de beste donsleveranciers uit de markt. Onze leverancier voldoet aan al onze voorwaarden: Vulkrachtige dons (klik hier voor meer informatie), diervriendelijk (RDS-gecertificeerd), betrouwbaarheid en het moet een controleerbare leverancier uit Europa zijn. Met deze ingrediënten vullen wij zelf onze dekbedden af waardoor we de mooiste dekbedden kunnen maken die zeer lang mee gaan.

Prijzen

Wij kunnen onze dekbedden voor lagere prijzen aanbieden dan de bekende grote merken, omdat wij rechtstreeks aan de consument verkopen en de tussenhandel (winkels) overslaan.

Eenvoudig

Er worden heel veel verschillende dekbedden aangeboden op internet waardoor de keuze voor de consument erg moeilijk is. Daarom bieden wij drie types donzen dekbedden aan, allemaal topkwaliteit in hun eigen klasse (combinatie donssoort en tijk). Deze drie types hebben wij in vrijwel alle maten en warmteklassen beschikbaar. Klik op één van de dekbedden om het dekbed te vinden wat bij jou past.